برگزاری جلسه شورای اساتید در مجتمع کوثر

دفاع پایان نامه با موضوع «نقد و بررسی حقیقی یا نمادین بودن داستان های قرآن از منظر آیات و روایات» در مجتمع کوثر

دریافت فایل پیوست آزمون استخدامی آموزش و پرورش

برگزاری ضیافت افطاری با حضور اساتید و طلاب مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

برگزاری مسابقه سوره یاسین در مجتمع کوثر

برگزاری مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مجتمع کوثر

پیام تسلیت درپی درگذشت عالم ربانی و فقیه پارسا آیت‌الله حاج شیخ محمد مؤمن

بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری خطاب به ملت ایران

نتیجه تصویری برای سالروز تخریب بقیع

خانه اخبار برگزاری گفتمان حوزوی - دانشجویی با عنوان چالش ها و...
چهار شنبه 13 اسفند 1393     برگزاری گفتمان حوزوی - دانشجویی با عنوان چالش ها و آسیب های فضای مجازی در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتع آموزش علوم اسلامی کوثر، گفتمان حوزوی – دانشجویی با عنوان چالش ها و آسیب های فضای مجازی در مجتمع کوثر برگزار شد.

در ابتدای این گفتمان حجت‌الاسلام مداحی به بیان نحوه شکل گیری، اتفاقات و حقایق فضای مجازی پرداخت.

وی اولین اتصال شبکه اینترنت را در آمریکا به جهت استحکام و مقاومت نیروی هوایی دانست و افزود: ۱۸ سال بعد، پروژه اینترنت به‌عنوان پروژه اقتصادی و تجاری رونمایی شد و ۴ سال بعد در اختیار عموم قرار گرفت.

حجت‌الاسلام مداحی با بیان اینکه شبکه های جهانی به هزینه های میلیاردی در صدد انحراف جوانان و تحریف دین هستند، به بیان مقام معظم رهبری اشاره کرد که فرمودند: می خواهند شما و میزان حساسیت های شما را بشناسند، تا بتوانند راحت تر با شما مبارزه کند. رهبر معظم انقلاب سال ۶۹ برای اولین بار فرمودند: دشمن در فضای جنگ نرم روی عقاید ما کار می‌کند تا راحت تر مبارزه کند.

این استاد دانشگاه افزود: تعریف ارتش آمریکا از جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات، یا هر چیز دیگری است که روی عقاید، تمایلات، احساسات و رفتار تأثیر گذار باشد. از این روست که جنگ نرم در سبک زندگی ما نیزجریان دارد و حتی خوراک و پوشاک ما نیز متأثر از فرهنگ غرب است و از دستورات اسلام و معصومین فاصله گرفته است.

مداحی، اولین تغییر در سبک زندگی مردم ایران را از اواخر دوره قاجار و با روی کار آمدن حکومت پهلوی معرفی کرد و افزود: مصرف زیاد دارو در ایران از همانن زمان آغاز شد که باعث تغییر مزاج و رواج انواع بیماریها بین مردم ایران شد.

وی، ویژگی های جنگ نرم را عدم وجود مرزبندی، حضور کامل در زمین دشمن، اشراف کامل دشمن بر زمین خود و تسلط دشمن بر ما هنگام خروج از زمین بازی دانست.

دکتر مداحی، سیستم عامل ها و شبکه های موجود در فضای مجازی را با توجه به تعداد کاربرهای میلیونی بعضا میلیاردی آنها را یک بانک اطلاعاتی کامل برای دشمن دانست و گفت: مالک اصلی این شبکه ها و فیس بوک رژیم صهیونیستی است و ما در واقع به رونق اقتصادی این شبکه ها دامن می زنیم.

وی در خاتمه با معرفی سرویس های جستجوگر ایرانی و ملی به جای سرویس های بین المللی، به بیان مقام معظم رهبری اشاره کرد که:« اینترنت از نعم بزرگ الهی است، اما در کشور ما یک نقمت بزرگ است، چون مثل یک سگ وحشی است که اگر بپرسیم قلاده اش کو،بگویند سفارش دادیم بسازند»

گفتنی است این گفتمان ۱۱ اسفندماه جاری در سالن اجتماعات مجتمع کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 13 اسفند 1393 - 09:44:28

امروز:  یکشنبه 26 خرداد 1398