برگزاری نهمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی اخلاق در نهج البلاغه

برگزاری نشست علمی پژوهشی با موضوع «عوامل موفقیت در علم آموزی» به مناسبت هفته پِژوهش

دفاع پایان نامه با موضوع « فرآیند آموزش معاد با تاکید برتفسیر تنزیلی »

دفاع پایان نامه با عنوان « بررسی قرآنی عملکرد پیامبر در تبدیل تهدیدهای اجتماعی سیاسی به فرصت » در مجتمع کوثر

برگزاری اولین جلسه دوره تربیت مربی نگرش سیستمی بر ساختار تحکیم خانواده

برگزاری هشتمین جلسه سلسله مباحث گفتمانی نگرش سیستمی بر مبحث خانواده

بیانیه مرکز مدیریت حوزه به مناسبت یوم الله ۱۳آبان

جاماندگان اربعین

دیدار رهبر معظم انقلاب با هیئت های دانشجویی

حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه شد

پیام تبریک اساتید، طلاب، مبلغات و کارکنان مجتمع آموزش علوم اسلامی به رئیس جدید سازمان تبلیغات اسلامی

بیانیه اساتید، نخبگان، طلاب و روحانیون کشور پیرامون اغتشاشات اخیر

تصویر مرتبط

خانه اخبار برگزاری گفتمان حوزوی - دانشجویی با عنوان چالش ها و...
چهار شنبه 13 اسفند 1393     برگزاری گفتمان حوزوی - دانشجویی با عنوان چالش ها و آسیب های فضای مجازی در مجتمع کوثر

به گزارش روابط عمومی مجتع آموزش علوم اسلامی کوثر، گفتمان حوزوی – دانشجویی با عنوان چالش ها و آسیب های فضای مجازی در مجتمع کوثر برگزار شد.

در ابتدای این گفتمان حجت‌الاسلام مداحی به بیان نحوه شکل گیری، اتفاقات و حقایق فضای مجازی پرداخت.

وی اولین اتصال شبکه اینترنت را در آمریکا به جهت استحکام و مقاومت نیروی هوایی دانست و افزود: ۱۸ سال بعد، پروژه اینترنت به‌عنوان پروژه اقتصادی و تجاری رونمایی شد و ۴ سال بعد در اختیار عموم قرار گرفت.

حجت‌الاسلام مداحی با بیان اینکه شبکه های جهانی به هزینه های میلیاردی در صدد انحراف جوانان و تحریف دین هستند، به بیان مقام معظم رهبری اشاره کرد که فرمودند: می خواهند شما و میزان حساسیت های شما را بشناسند، تا بتوانند راحت تر با شما مبارزه کند. رهبر معظم انقلاب سال ۶۹ برای اولین بار فرمودند: دشمن در فضای جنگ نرم روی عقاید ما کار می‌کند تا راحت تر مبارزه کند.

این استاد دانشگاه افزود: تعریف ارتش آمریکا از جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات، یا هر چیز دیگری است که روی عقاید، تمایلات، احساسات و رفتار تأثیر گذار باشد. از این روست که جنگ نرم در سبک زندگی ما نیزجریان دارد و حتی خوراک و پوشاک ما نیز متأثر از فرهنگ غرب است و از دستورات اسلام و معصومین فاصله گرفته است.

مداحی، اولین تغییر در سبک زندگی مردم ایران را از اواخر دوره قاجار و با روی کار آمدن حکومت پهلوی معرفی کرد و افزود: مصرف زیاد دارو در ایران از همانن زمان آغاز شد که باعث تغییر مزاج و رواج انواع بیماریها بین مردم ایران شد.

وی، ویژگی های جنگ نرم را عدم وجود مرزبندی، حضور کامل در زمین دشمن، اشراف کامل دشمن بر زمین خود و تسلط دشمن بر ما هنگام خروج از زمین بازی دانست.

دکتر مداحی، سیستم عامل ها و شبکه های موجود در فضای مجازی را با توجه به تعداد کاربرهای میلیونی بعضا میلیاردی آنها را یک بانک اطلاعاتی کامل برای دشمن دانست و گفت: مالک اصلی این شبکه ها و فیس بوک رژیم صهیونیستی است و ما در واقع به رونق اقتصادی این شبکه ها دامن می زنیم.

وی در خاتمه با معرفی سرویس های جستجوگر ایرانی و ملی به جای سرویس های بین المللی، به بیان مقام معظم رهبری اشاره کرد که:« اینترنت از نعم بزرگ الهی است، اما در کشور ما یک نقمت بزرگ است، چون مثل یک سگ وحشی است که اگر بپرسیم قلاده اش کو،بگویند سفارش دادیم بسازند»

گفتنی است این گفتمان ۱۱ اسفندماه جاری در سالن اجتماعات مجتمع کوثر برگزار شد.

چهار شنبه 13 اسفند 1393 - 09:44:28

امروز:  پنجشنبه 22 آذر 1397